Oldal szabályok

AZ OLDALON HIRDETNI, HIVATKOZÁSOKAT ELHELYEZNI

REKLÁM CÉLLAL, BLOG, EGYÉB FÓRUM, ILLETVE TRÁGÁR, RASSZISTA KIFEJEZÉSEKET HASZNÁLNI A FÓRUMBAN,

MÁS NEVÉBEN ÍRT HOZZÁSZÓLÁSOK ÍRÁSA

TILOS ÉS ELŐZETES BEJELENTÉS NÉLKÜL

TÖRLÉSRE KERÜL!!

KIVÉTELEK!

SZERKESZTŐVEL ELŐRE ÍRÁSBAN ENGEDÉLYT NEM KÉRT!

Megkérünk minden fórumozót, hogy az esetleges cégekkel  kapcsolatos problémáit, illetve rossz, vagy silány minőségű termékeikkel kapcsolatos észrevételeiket, először az adott hatóságoknak jelezzék!
Fogyasztóvédelem: fogyved_kmf_budapest@bfkh.gov.hu
NAV: http://nav.gov.hu/
Ellenkező esetben a hozzászólás törlésre kerül, illetve polgári peres eljárást von magaután.
És ha az adott hatóság lezárja az intézkedést és döntést hoz, azt nagyon szívesen megosztjuk itt az oldalon mindenkivel, kivéve, ha az adott szakhatóság másképp nem rendelkezik.
Megértésüket köszönöm! Admin

Az oldal üzemeltetője a fórumban leírt, illetve abban elhangzó mondatokért jogi és anyagi felelősséget nem vállal!


Általános szabályok

 1. A Felhasználók facebook regisztráció után írnak a fórumba.
 2. A Felhasználó köteles a Felhasználási feltételek, a jelen szabályzat, valamint a hatályos jogszabályok teremtette keretek között használni a Szolgáltatást.
 3. A fórumokat fórum adminisztrátorok, moderátorok felügyelik, akiknek alapvető feladata, hogy lehetővé tegyék a folyamatos társalgást.
 4. A moderátor jogosult törölni azokat a hozzászólásokat, melyek megsértik a jelen szabályzatot, valamint ezt követően a felhasználó hozzászólásait átmenetileg vagy végleg korlátozhatja, ignore listára helyezheti, csoport tagságát véglegesen megszüntetheti az eset súlyosságától függően.
 5. A moderátor nem bíró, így nem köteles igazságot szolgáltatni a felhasználók között, de törekszik a fórum szabályzatát következetesen betartani, részrehajlás nélkül és biztosítani a nyugodt szórakozást és eszmecserét a többi felhasználó részére.
 6. A moderátorok belátásuk szerint intézkedhetnek a technikai eredetű törlésekről.
 7. A folyamatosság és olvashatóság megőrzése érdekében a törlendő hozzászólásokkal együtt a rájuk adott válaszok is törlésre kerülhetnek.
 8. A hozzászólás közzététele az elküldést követően azonnal megtörténik, nem a moderátor engedélyezi utólag, így sem a moderátorok, sem az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal az üzenetek tartalmáért, az csak és kizárólag az adott felhasználó véleményét tükrözi, mellyel az üzemeltető és a moderátorok semmilyen közösséget nem vállalnak.
 9. Az üzemeltető és a moderátorok nem vállalnak felelősséget a moderálás elégtelenségéből adódó kárért vagy kényelmetlenségért.
 10. A moderátoroknak nincs rá kapacitásuk, hogy valamennyi üzenetet elolvassák, ezért kérjük, ha olyan bejegyzésre bukkan, amely véleménye szerint jelen szabályzat valamelyik pontjába ütközik, vagy bármely módon akadályozza a kulturált társalgást, azt jelezze a fórum moderátorának a téma pontos linkjével és a hozzászólás számának megadásával!

 Törlendő hozzászólások

 1. Jogsértő hozzászólások. A közzétételének időpontjában bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz, vagy a hatályos magyar jogszabályba ütközik.
 2. Olyan hozzászólás felküldése, amely személyes adatvédelmi törvényeket sért, illetve más személyes adatait nyilvánosságra hozza. (Kivétel ez alól, ha az adott regisztrált felhasználó saját maga hozza nyilvánosságra személyes adatait.)
 3. Olyan hozzászólás, amely akadályozza a fórum rendeltetésszerű használatát.
 4. Üzemeltető rendszerét, vagy a felhasználók számítógépének működését általuk nem kívánt módon befolyásoló hozzászólások.
 5. Alpári, fenyegető, agresszív, sértő hangnemű hozzászólások. A téma ismeretében azt a moderátor itéli meg, hogy az adott hozzászólás ebbe a kategóriába tartozik-e.
 6. A moderálást, üzemeltetőt minősítő, velük foglalkozó beírások. A moderálás nem képezi vita tárgyát és nem kell személyes sértésnek venni.
 7. A jó ízlést sértő képeket tartalmazó üzenetek.
 8. Gyűlöletkeltésre, illetve ilyen témájú web-oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazó hozzászólások.
 9. Egyes regisztrált felhasználókat sértő, lejárató, személyeskedő vélemények.
 10. Rasszista kifejezések.
 11. Több néven a fórum szándékos rombolása.
 12. Hamis információk szándékos terjesztése.
 13. Bárminemű szándékos közösségromboló magatartás és provokáció.
 14. A nickneve és hozzászólásai alapján valaki olyan személynek vagy cégnek, vagy cég képviselőjének adja ki magát, ami nem felel meg a valóságnak.
 15. Olyan név használata, amely köthető egy – ideiglenes vagy végleges – tiltás alatt lévő másik felhasználói névhez, azonnali, végleges tiltást vonhat maga után.
 16. Témaromboló hozzászólások.
 17. Nem témába illő hozzászólás.
 18. Flood. Ha nem szándékos, akkor egy bejegyzés mellett a többi törlésre kerül.
 19. Törölt hozzászólás visszamásolása.
 20. Kisregényszerű hozzászólások, linkek.
 21. Minden olyan beírás, mely akadályozza a topik használatát.
 22. Reklám közzététele, kereskedelmi tevékenység, illetve üzletszerű gazdasági tevékenység folytatása.
 23. Olyan hozzászólások, melyek nem ütköznek az eddig felsoroltakba, de mégsem kívánunk számukra nyilvánosságot biztosítani.

KÖSZÖNETTEL: SZERKESZTŐ.